Nordgold Logo

 

ForsidenLidt om RetrievereSidste Nyt
 
Nordgold´s Nowhere ManCatcombe Corbie  Crawfields Red Hot Piri Piri  Goldis Duma

Memory LaneHvalpe i KassenLinksamlingKontakt osGalleri  Video    

Sidste nyt

10. januar 2016

Duma har idag født 9 fine hvalpe, 4 tæver og 5 hanner

11. december 2015

Duma er skannet og venter helt sikkert hvalpe

9 -  12 november 2015

Duma har været på besøg hos Finnegan, nu venter vi på resultatet af besøget

17. oktober 2015

Duma fik idag 1. præmie på Åben A - Lykkesholm 

12. september 2015

Duma prøvede idag kræfter med Åbenklasse Workingtest i RJK. Super fin prøve og vi kom helskinnede igennem walk-up delen uden for mange skrammer i lakken. Desværre stoppede festen så ved næste opgave som var dirigering med et drev som distraktion. Duma var lidt for fokuseret på hvad der var sket i skoven, så vi var ikke helt enige om at hun skulle hente en dirigering parallelt med drevet først, så første forsøg med den prøveform,  stoppede helt naturligt der. Men, vi kommer igen næste år.

23. august 2015

Kia debuterede på officiel markprøve med en 3. præmie i begynderklasse, Duma fik en fin 1. præmie i Åben klasse.

24. maj 2015

Vi havde vovet os til Sjælland på Goldens tripplearrangement. Det blev en fin dag. Kia og Karin bestod brugsprøven med maks. point og var efterfølgende på WT begynder hvor et enkelt lille kiks med et nul på en post gjorde at hun desværre ikke bestod. 

Duma vandt WT åbenklasse, var på skue hvor det minsanten blev til en 3. vinder i Åben klasse. Desværre var vi lidt uheldige på jagtforeningens apporteringsprøve, hvor vi ikke bestod. Gambler blev stillet i veteranklassen og blev 4. vinder. Det kunne være bedre, men alt i alt ok.  

En rigtig fin dag sammen med de andre goldentosser på Sjælland.

6. maj 2015

Duma prøvede idag kræfter med RJK´s apporteringsprøve. Den svarer i store træk til begynderklassen i DRK, uppleret med en dirigering. Der er dog et par af opgaverne der har et tvist i forhold til det vi kender og så er der et lidt andet fokus på bl.a. fri ved fod. Det er længe siden at jeg har haft så mange sommerfugle i maven inden en prøve på det niveau. Om ikke andet blev jeg mindet om hvad nybegyndere må tænke over for det ukendte når de starter prøve i DRK. Nå, men Duma bestod heldigvis - det var bestemt langt fra dagens bedste - men det var det der skulle til. Glæder mig til at prøve kræfter med de næste prøver i RJK. Har set lidt på Åbenklasse WT i den sammenhæng og prøveformen ser rigtig spændende ud,.
 

20. marts 2014

I dag kom der besked fra DKK. Duma har A på hofter, 0 på albuer og OCD er fri. Super

20. januar 2014

Chili er i dag blevet scannet for anden gang, desværre bekræftede scanningen, at der ikke er nogle hvalpe.

 

13. december 2013

Chili er på "hot date" ved Holway Odin og er blevet parret. Vi forventer et super kuld hvalpe medio februar 2014

 

6. december 2013

Chili er blevet øjenlyst og er fri for øjensygdomme på begge øjne, super. Nu venter vi på resultatet af prcd-PRA undersøgelsen

 

December 2013

Vi har tidligere på året indgået en aftale med Marlene Birkebæk, Kennel Falkirks, om at opdrætte et kuld hvalpe i fællesskab. Dette er nu en realitet, Chili parres med Holway Odin og kuldet opdrættes ved Marlene under kennelnavnet Falkirks

 

Oktoberber 2013

Vi har udstationeret Corbie hos Karsten på Sjælland, hvor han skal være jagthund.

 

4. maj 2013

Vi har idag hentet et nyt medlem af flokken, Goldis Duma, en super læker FT tæve som faktisk er et kuld som vi overhovedet ikke var opmærksom på. Duma - der betyder Gepard på Svaheli - er opdrættet af Marianne Bisgaard. Duma er efter Bredekær Back In Black der har gjort det super på A-prøverne i DJR og Lowly Arthur der er Hollandsk ejet og ligeledes med gode meritter på wt, koldtvildts- og A-prøver. Vi glæder os til at komme til at arbejde med hende.   

 

14. december 2012

Vi har idag modtaget den triste besked om at Donna er blevet lagt til at sove, 15 år og 21 dage gammel - efter et godt og langt liv.

Donna har de sidste 7 år været udstationeret ved familie Dam på Thorkildgårdsvej. Grethe og Michael har givet Donna et godt og kærligt hjem og har samtidigt givet hende mulighed for at komme med på jagt. Vi føler med Grethe og Michael - vi ved hvordan det er at sige det sidste farvel - den værste dag i en hundeejers liv.

 

 

29. oktober 2012

Jubii - fik HD fotograferet Chili på Mors i går og allerede idag er resultaterne tilgængelige. HD: A, AD 0, OCD intet påvist. Herligt, herligt. 

 

29. juli 2012

Hjemme igen efter 3 uger i sommerhus. Dejligt med ferie, men desværre en pose blandede bolsjer - både vejrmæssigt og hundemæssigt.

Det positive først. Hundene elsker at være i sommerhus. Vi er sammen 24 timer i døgnet, haven er hegnet ind så som hund kan man gå ud og ind stort set som man harlyst til. Der er fri leg på græsplænen og der er også en række buske og træer man kan løbe ud og ind imellem, ligge under og gnave i og det bedste af det hele, vi sover alle i samme soveværelse og vi sover længe.

Chili var til brugsprøve den 21. juli og bestod - herligt. Corbie debuterede i åben klasse på C-prøve samme dag, men der var vist for meget feriestemning og efter en hel dag i bilen kunne han indkassere karrierens første 0 - der var godt nok for meget der ikke fungerede. Det bedste der kan siges om det er : "Det var godt i kom - det var noget lort i lavede - det er godt i går". 

 

Desværre er der sket noget der er meget værre. Amy har skrantet noget i løbet af foråret med underlige "slingre" anfald der ligefrem gik over i deciderede falden om i visse tilfælde. Finn Dyredoktor har undersøgt hende, i første omgang viste blodprøverne meget høj insulinproduktion og meget lav blodsukker, ingen appetit og stor træthed. En scanning viste ikke umiddelbart tegn på problemer, men en undersøgelse af en blodprøve i tyskland viste at der var kræft et eller andet sted i kroppen. Beskeden fik vi torsdag den 12. juli. En behandling med injektionsmedicin resulterede i at der kom lidt appetit igen, desværre forsvant den hurtigt og i fredags ville hun ikke tygge selv et stykke brød eller lidt leverpostej, samtidigt med tilsyneladende store smerter i kæberne. Finn undersøgte hende igen igår lørdag og forsøg på at åbne munden gav store smerter. En behandling med smertestillinde medicin gav ingen ændring og et aftalt besøg på klinikken idag med en bedøvelse og undersøgelse af kæbeområdet viste en stor kræftknude og store hævelser bagerst i munden. Kain traf derfor den svære men rigtige beslutning ikke at lade Amy vågne af bedøvelsen igen. Vi har derfor idag den 29. juni 2012 taget afsked med den mest fantastiske hund. Rolig stille og kærlig indendøre - med en fantastisk forbindelse til vort kun 15 måneder gamle barnebarn, tændt, på og i den grad motiveret når der var tale om WT, markprøve og jagt. En super hund - en ener - hun vil være stærkt savnet fremover.

 

 

23. juni 2012

Havde tilmeldt Corbie på racens WT i nordsjælland, da Tina og Tommy samtidigt havde kaldt til hyggelig Sct. Hans komsammen i Græsted, hægtede vi fredag "sneglehuset" efter bilen og kørte mod "udkantssjælland" :-). Vi havde fået lov at slå vognen op på Tina og Tommys gårdsplads, så velankommet fik vi resten af fredag aften til at gå med hundesnak. Lørdag på WT'en var vejret en blandet fornøjelse, men posterne gik faktisk fint. Så efter en god dag med 6 poster, kunne vi krone indsatsen med en placering som WT 4 med 111 point. Jo-jo, det går skam langsomt men sikkert fremad med vilddyret. Tillykke til de øvrigt placerede og Johnny med 1. vinder.

 

Vinderbillede

 

 

10. juni 2010

Var en tur på racens trippelarrangement i Bække. Som altid hyggeligt. Gambler bestod Jægerforbundets apporteringsprøve med max. point, men ved "finalen" var heldet ikke lige med os, så de 2 kaniner blev ikke hentet hurtigt nok til at komme på holdet. Corbie bestod WT i begynderklasse, men havde et par kiksere hvor han fortsatte ind i næste kirkesogn, inden han fandt ud af at dummien nok lå lidt tættere på startstedet. Chili havde debut på prøve, det lykkedes at få en 5. vinder hjem. Var resultaterne ikke prangende, så havde vi under alle omstændigheder en hyggelig dag. Tak til raceledelsen for arrangementet.

29. april 2012

Corbie deltog i begynderklasse på goldenracens forårsarrangement i Søby. Lidt friskt måske idet vi hjemkom efter 14 dage i Spanien godt midnat den 28 og hunden ikke var blevet trænet i 2½ uge. Men det lykkedes at få en 1. præmie med hjem igen efter en god præstation på det reelle hundearbejde men igen med en berettiget løftet pegefinger fra dommeren over fri ved fod. Hmmm... nu må jeg vist gøre noget andet en det jeg plejer.

 

25. marts 2012

Corbie deltog på begynder B på Clausholm. Resultat en 1. præmie og en god præstation bortset fra fri ved fod der fik en berettiget løftet pegefinger fra dommeren.

4. marts 2012

Corbie og Amy på uofficiel WT i Østjylland i begynder og vinderklasse. Corbie bestod og fik oprejsning fra den lidt uheldige debut på den officielle WT i går. Sørme om ikke der også i Østjylland blev startet med en tramp, her lykkedes det dog at få opgaven løst. Amy er vist blevet lidt for meget pensionist, men hun viste da glimtvist at der er en god hund derinde.

3. marts 2012

Corbie deltog i begynderklassen på Goldenracens officielle WT i Kulsø. Desværre kom vi lidt skidt igang med 1. post på den ellers gode prøve - en tramp hvor Corbie trods flere forsøg aldrig fandt den 1. dummy og derfor måtte indkassere et 0 på posten og derfor ikke kunne bestå. Så skulle det fedt hjælpe at det gav point mellem 15 og 20 på 3 af de næste 4 poster. Men god træning og en hyggelig dag fik vi ud af det.

 

18. februar 2012

Besøg ved hundefotografen for at se på hvalpe og få taget et par billeder af Chili. Det udviklede sig naturligvis til at der også blev taget billeder af de 2 knejter. Amy var ikke med, hun er udlånt som selskabshund i denne uge og er taget i sommerhus. Billeder under Chili, Corbie og Gambler er opdateret.

 

Ellers er vi ved at være klar til 2012, hvor vi så småt går i gang med C-Prøverne og wt'erne, så må vi se hvad det udvikler sig til. Chili og Karin har muntret sig med noget "klikkertræning", men jeg tror at tiden er moden til at starte med the real thing - retrivertræning. Om ikke andet er vejret da ved at blive mere indbydende.

 

Ellers sluttede 2011 med at vi atter havde en hund på en af Racens top 10 lister, det var Amy der via et godt WT-år

blev nr. 4 på listen i vinderklasse. Vel egentligt meget godt af en hund på 9 år.

 

28. august 2011

Racens efterårs B-prøve, dagen efter NM, blev Corbies debut i begynderklasse. Prøven gennemførtes tilfredsstillende, men hans trods alt beskedne træningsniveau viste at vi er på rette vej. Han havde ingen poblemer med nogen af de 3 markeringsopgaver hvoraf den første landmarkering og vandmarkeringen blev hentet i fin stil og som lyn og torden. Den 3 markering der faldt i lidt mere åbent terræn og i medvind drillede lidt, men blev løst selvstændigt efter lidt søgen. Søget derimod viste at en skovkant endnu ikke er indgået i træningen hvorfor det skulle lidt overtalelse til for at gå helt i bund. Desuden var omgivelserne med andre hunde og tilskuere ind i mellem også for fristende i forbindelse med søet. Det blev til en hæderlig 2. præmie som er tilsfredstillende og viser den aktuelle træningstilstand.   

 

27. august 2011

Så oprandt dagen for NM for Goldens. Vejret viste sig desværre fra sin værste side og prøvestarten måtte udsættes i 1½ time grundet tordenvejr lige over prøveområdet. Da prøven endeligt kom igang så vi en super WT tilrettelagt på jagtlige præmisser. Amy gennemførte prøven og bestod atter en vinder WT.

Stort tillykke til Dorthe Mahler, Morten Rasmussen og Lars Mertz der suverænt hev NM hjem til Danmark.

 

26. august 2011

Uanset om man prøver at fortrænge det, kommer der en dag i enhver hundeejers liv man helst ikke vil opleve. I dag har vi taget den tunge beslutning at skulle sige farvel til County 11 år og 80 dage gammel.
Efter at have kæmpet i de sidste par år med en hudlidelse som medicin desværre ikke kunne holde nede, skulle han have fred. Det ville have været langt lettere hvis han hverken kunne gå, stå eller spise istedet for stadig at have lyst til at løbe efter en dummy - men hellere huske ham som en glad hund inden han ville være fyldt med blodige og smertende sår over hele kroppen.
Vor dyrlæge kom heldigvis på besøg hos os og vi fik sagt farvel til ham i hans faste hjørne hvor han stille og roligt sov ind med hovedet på mine ben.
Racens WT i juni hvor han hyggede sig med at vinde veteranklassen blev hans sidste, han har dog heldigvis skrevet sig ind i historien om racens brugshunde med et pænt eftermæle, uden at være prangende, men så også andre kan se at han har været her.

En dejlig hund, desværre med et lidt uforløst talent idet prøveaktiviterene måtte stoppe grundet HD netop som han var på toppen, men sluttede som en super jagthund. Han vil blive savnet i flokken.

 

21. august 2011

Amy deltog som fortræning til NM for Golden, i DRK´s hold WT i Bække. Super prøve med gode jagtrealistiske poster i forskellig sværhedsgrad. Amy genneførte prøven og bestod vinderklassen. Holdet gennemførte, men det rakte ikke til en topplacering.

 

26. juni 2011

Var idag på Golden afrrangemen i Haunstrup- Super god dag med rigtigt mange gamle og ikke mindst nye medlemmer. Dejligt at så mange havde fundet vej til det skønne område.

Vi havde en god dag og alle hundene var i ilden. Gambler bestod jagtforeningens apporteringsprøve med 29 point, men 7 havde max. point 30 så det blev bland disse at holdet til racedysten skulle findes efter en matchning. Tillykke til de 3 der skal udgøre holdet, Susanne, Xenia og Claus - alle nye ansigter i den sammenhæng. Vi krydser fingre den 31. juli. Amy bestod WT i vinderklasse, County vandt WT for veteranklassen hvor der var krydret med op til 5 tillægspoint for sjove indslag på posterne - men det bedste af det hele var at Corbie bestod brugsprøven - JUBII - så kan vi komme videre.

 

 

 

 

28. maj 2011

Det er efterhånden noget siden at vi har opdateret hjemmesiden, men på den anden side er det efterhånden også længe siden vi har deltaget i nogle aktiviteter med hundene. 2011 er mest startet med at være aktiv på den ene eller anden måde i klubben. Lars som dommer på vore A- og B-prøver, i dommerudvalget og i bestyrelsen og Karin som instruktør på hold i Østjylland.

Vi har også brugt lidt tid på at træne Corbie som det går fint fremad med og så de ældre hunde som har fået lidt træning når der var et hul i kalenderen.

Og så ikke mindst med vor dejlige barnebarn Annalise som blev født den 23. april.

 

2010 sluttede med at Gambler - trods svingende præstationer hen over året - alligevel lykkedes at placere sig som nummer 2 på Goldens Åben Klasse top 10. Det er vel alt i alt godkendt.

 

2011 er startet på Goldens WT 28. maj. Der var tilmeldt 42 Goldens - rigtigt dejligt - heraf 14 i vinderklassen, herunder Gambler og Amy der var støvet af til lejligheden.

 

Det viste sig desværre lige inden middag, at Gambler havde en af sine off-dage. Han måtte indkassere et 0 på post 3, en lidt finurlig enkeltmarkering tværs over en udgravning hvor turen gik ned af skrænten, over bunden og op af skrænten igen. Det gik sådan set fint nok op af skrænten, men det var desværre den forkerte skrænt så det lykkedes ikke at få ham sendt til nedfaldsstedet trods ihærdig dirigering.

 

Amy derimod kronede en solid indsats på formiddagens 3 poster med et rent 20-tal på samme post, og hun fortsatte på eftermiddagens 3 poster med at score 20, 17 og 18 som tillagt formiddagens resultater på 12, 15 og 20 gav samlet 102 point ud af 120 mulige. Ret godt gået af Karin og Amy.

 

Og minsanten om ikke det endte med at Amy sneg sig ind som 1. vinder, et point foran Dorthe Mahler og Mia på andenpladsen. Helt formiddabelt. Sort tillykke til Karin og Amy, Dorthe, Peter og Stig med resultaterne.

 

 

 

Dommere og WT 1 - 5 fra prøven 28. maj 2011

 

20. november 2010

Gambler deltog idag på goldenracens åben A på Harrestedgård ved næstved. 8 goldens og 2 labrador deltog på arrangementet. Fuglene var desværre lidt uheldigt fordelt mellem de to hold - men sådan er jagt. Gambler startede dagen med en lang dirigering over marken langs med remisen på 2. såt efter en 1. såt med mange fugle i luften, men ingen over skytterne så vi kunne få noget at arbejde på. Dirigeringen lykkedes dog fint på trods af en del fugle i luften - ud og ind i remisen og meget skydning. Efterfølgende såter gav ikke mange fugle, men trods alt lykkedes det at få et par gode lange markeringer der blev løst hurtigt og direkte samt et mindre søg i en mindre men tætte grantræer. Dagens anstrengelser endte med en solid 1. præmie - herligt. 

 

6. november 2010

Amy deltog idag på Goldenracens traditionelle Vinder A på Nielstrup. 10 goldens var tilmeldt og vi havde en god dag hvor vejret var godt og vi var igennem 6 såter, 4 før og 2 over middag. De første par såter sorterede 3 hunde fra og første såt over middag kostede en hund mere videre deltagelse. Amy var med gennem hele dagen og lavede et godkendt resultat. Første såt over middag gav dog en ridse i lakken idet to fugle i heftigt brombærkrat - en skudt som den reelle opgave og en skudt under arbejdet - gjorde, at efter den første som desværre var den forkerte var hentet, kunne hun ikke overtales til at gå derind igen. En anden hund løste herefter opgaven med lidt overtalelse og så var resultatet ligesom lidt givet.

Fire hunde blev placeret efter finalesåten og prøven vundet af Morten Rasmussen og Gismo som sådan set med det resultat kunne være blevet DKBCH - hvis det ikke var fordi at Morten ikke lige har fået taget kvalifikationsprøven - skam dig Morten. Men stort tillykke herfra alligevel. Gismo var en fortjent vinder af prøven og er en fortjent og værdig champ. når ellers Morten lige får den sidste lille detalje på plads :-).

 

Tak til Joe der havde taget initiativ til og sørget for at alle deltagere fik varm Chilli Con Carne til frokost, det var med til at gøre dagen, prøven og den fantastiske gode stemning der er mellem alle goldenførerne på denne prøve helt perfekt. Det er netop det der gør at man har lyst til at stå op klokken minus 100 om natten og køre 330 km til Lolland for at tage på hundeprøve år efter år.

 

 

Det bliver dog ikke med Amy vi vender tilbage til Nielstrup idet dette var den sidste officielle prøve hun kommer på. Når vi starter i 2011 er hun over 8 og næste jagtsæson næsten 9, hun kommer derfor kun med for sjov fremover og som apportør på jagter i mindre målestok. 

    

 

28. oktober 2010

Så er Corbie registreret i DKK - DK 18817/2010

 

18. oktober 2010

Billeder på Corbi´s side opdateret

 

16. oktober 2010

Gambler var tilmeldt Åben A på Lykkesholm. Et super sted at være på prøve, altid gode fugle og gode skytter kombineret med mange såter med varieret terræn der giver god mulighed for at afprøve hundene i de nødvendige dicipliner, ro, markeringsevne, dirigering og samarbejde samt søg. Jagtherrene er erfarene retrieverfolk der ved hvad en hundeprøve er - alt foregår derfor i en god og afslappet atmosfære, stor tak til Jørgen og Jens Blach.

Gambler lavede sådan set en super god præstation efter dommerens mening, gode markeringer og dirigeringer, manglede måske lidt energi til at nå helt i dybden på søget men finder mange gode fugle og løser opgaverne i fin stil. Desværre var føreren lidt uopmærksom i forbindelse med aflivning af en bragt anskydning og en 3 - 4 fugle der faldt inden for kort afstand var mere end Gambler kunne stå for så desværre - en lille knaldapport - og deraf følgende 2. præmie  - Øv, øv - men helt fair.

 

11. oktober 2010

Deltog med Amy på Vinder A på Helagergård på Fyn. 18 hunde tilmeldt til prøven der blev afholdt helt på hundenes præmisser, super godt. Amy var med blandt de sidste 7 og efter skydning skulle vi apportere efter tur. Vi var nummer 3 i rækken og markeringen bliver bragt hurtigt og direkte. Deværre blev anden ikke afleveret til hånd - så var det naturligvis slut for den dag - ærgerligt nok.

 

3. oktober 2010

Var taget til goldenracens working test ved Teglstrup Hegn i Nordsjælland. En lang tur, kunne nærmest betegnes som til det fjerneste hjørne af Danmark :-) set fra hvor vi bor.

Amy var tilmeldt Vinderklasse og Gambler Åben Klasse. Ud fra resultatet af dagen blev målet nået, begge bestod, men begge med en lidt svingende præstation.

 

Uge 37 2010

I denne uge var vi igen taget over vandet - dennegang ikke til prøve og ikke i Danmark, mem istedet til Kennel Catcombe i det skønne Wiltshire i Sydengland. Vi skulle over for at hente vort nye "familie medlem" hos Wendy Andrews på Kennel Catcombe - Catcombe Corbie - en dejlig hanhvalp på nu 10 uger. Corbie er efter Co Co of Catcombe og Scerzando Pisces der bor på Kennel Dikeadeze 

 

 

Efter at have tilbragt en uge med meget hundesnak, træning med Corbie og hans søskende samt sightseeing på nogle af sydenglands mange interessante steder - er vi nu atter tilbage i Danmark hvor Corbie har indtaget huset som om han aldrig havde boet andre steder. De tre øvrige - herunder hans slægtning County - har taget rigtigt godt imod ham. Vi glæder os rigtigt meget til at komme igang med træningen af ham.

 

5. september 2010

Endnu en tur over bæltet, dennegang til B-prøven på Lolland hvor Gambler atter skulle i Åben Klasse. Desværre blev året sluttet med endnu en 2. præmie og igen kiksede markeringerne atter, dennegang var det en af fuglene i dobbeltmarkeringen der manglede. Hrmmm... der skal vist trænes en del på dette inden næste sæson. 

 

29. august 2010

Vi havde atter taget turen over bæltet, dennegang for at deltage i Goldens årlige efterårsraceprøve der i år blev afholdt på det gamle militærområde - kaldet bastionen - i Ringsted. Gambler var tilmeldt i Åben klasse og lavede en fin prøve, missedede desværre en let enkeltmarkering af uvisse årsager men klarede flot de resterende poster der indbefattede en ikke helt nem dirigering over vand og en dobbeltmarkering over vand i den svære ende - en god prøve. Det samlede resultat blev en 2. præmie, et godt resultat dagens øvrige præmieringer taget i betragtning men alligevel lidt skuffende.

Amy deltog i prøvens vinderklasse hvor de tre indledende poster omfattede en svær dobbeltmarkering over vand generet af en ø midtvejs, en dirigering over vand samt et frit søg i noget højt skrub/lang bevoksning - også en god prøve. Amy var første hund og de indledende poster blev alle løst med lidt varierende resultat men, skulle det vise sig i løbet af dagen, et ganske fornuftigt resultat idet flere hunde herunder 2 stk. DKBCH ikke klarede opgaven. I den sidste ende havde vi dog ikke point nok til finalen, men indsatsen var mere end godkendt. 

 

7. august 2010

Vi havde i weekenden taget turen over bæltet idet. Gambler var tilmeldt i Åben Klasse på Region Sydsjællands B-prøve i Suserup. En god og udfordrende prøve i den svære ende. Gambler greb chancen og opnåede en 1. præmie - herligt - så kan vi sætte lidt mere fokus på efterårets A-prøver. Der er dog stadig behov for markeringstræning idet der skulle lidt hjælp til i den udfordrende dobbeltmarkring, hvorimod enkeltmarkeringen, søget og ikke mindst dirigeringen igennem siv og over vand kørte efter en snor.   

 

25. april 2010

Så kom vi langt om længe i gang med sæsonen 2010. I dag var det til til den årlige forårsmarkprøve i Goldenracen, i år i Kulsø. Gambler var tilmeldt åbenklasse men træningsindsatsen har først i de seneste 3 uger været værd at tale om og primært på dirigeringssiden. Det har båret frugt, desværre er det åbenbart gået ud over markeringsevnen i dobbeltmarkeringen, idet fuglene der måtte dirigeres hjem - øv. Resten af prøven kørte bare på skinner, men en rigtig god prøve. Nå vi fik lidt oprejsning i kvalifikationsprøven som blev bestået - så nu er han sådan set avlsgodkendt :- )

 

17. oktober 2009

Amy var idag - langt om længe - på sin første Åben A der foregik i strålende sol og stærk blæst på Lykkesholm på Djursland. Dagen forløb som den skulle - godt med fugle, velskydende skytter og fine apporteringsopgaver. Det hele blev belønnet med en 1.præmie - Herligt.  

 

5. september 2009

Var idag på workingtest i Nordjylland. En god prøve hvor vi dog fik vejrguderne at smage fra deres værste side: over middag åbnede sluserne sig med regn og torden så prøven måtte suspenderes i ca 30. minutter. Amy manglede på daværende tidspunkt sidste post i åben klasse som måtte gennemføres i styrtregn og kraftigt nedsat sigtbarhed, hvilket også influerede på løsningen af posten - en trampejagt. Det lykkedes dog med hiv og sving og megen dirigering at undgå et nul, så dagens øvrige gode resultater gjorde at prøven blev bestået med pæn margin ned til kravet.

 

Gambler havde en god dag og resultatet blev WT 4 i begynderklasse.

 

30. august 2009

Vi var tidligt oppe og deltog i på Goldenracens B-prøve i nordsjælland med Amy og Gambler. Amy var på første hold og havde åbenbart været for tidligt oppe, det var ikke hendes dag så det blev til en 3. præmie. Gambler fik muligheden over middag og lavede en god præstation, fik ros for dirigeringsarbejdet, men var lidt uheldig på vandmarkeringen hvor han måtte dirigeres til fuglen, resultatet en 2. præmie men trods alt en fin præstation.

 

 

16. august 2009

Amy og Gambler har været på B-prøve i Nordjylland. En udfordrene prøve. Resultatet blev en 1. præmie til Amy og en 3. præmie til Gambler. Der er lige et par "brikker" der skal justeres lidt på endnu.

 

 

27. juli 2009

 

Gambler er blevet far til 9 hvalpe

 

17. juli 2009

Amy bestået Åbenklasse WT Jubilee Cup 2009 med 76 point

 

16. juli 2009

 

Gambler 10. vinder Begynderklasse WT Jubilee Cup 2009 med 86 point

 

24. maj 2009

 

Gambler har haft besøg af Farmer Hill's Autumday Lea som er blevet parret

(er konstateret drægtig)

  Klik her : Hvalpe ventes 27. juli 2009

 

31. august 2008

 

Golden markprøve B Midtsjælland

Gambler 2. præmie Åbenklasse

Amy 2. præmie Åbenklasse 

 

22. april 2007

 

Golden markprøve B Midtjylland

 

Gambler 1. præmie begynderklasse og dagens bedste hund under 24. måneder

 
 
 
 
tilbage